I Ingredienslexikon kan du snabbt och enkelt slå upp ingredienser, tillsatser och beteckningar relaterade till mat och livsmedel. Till varje uppslagsord ges en förklaring och eventuell funktion. Du får också reda på om ingrediensen innehåller gluten, laktos, mjölk- eller sojaprotein. Boken redogör även för producent- och konsumentansvar, märkningsregler och allergenmärkning. Ingredienslexikon vänder sig i första hand till dig som har celiaki (glutenintolerans), laktosintolerans, mjölkproteinallergi och sojaproteinallergi – men även till den medvetna och intresserade konsumenten. Observera att innehållet i denna bok är identiskt med föregående upplaga.
							 
								
									ArbetstitelIngredienslexikon : För dig som inte tål gluten, laktos, mjölk- eller sojaprotein
Standardpris349.00
Illustrerad
 Orginaltitel
Åldersgrupp
BandtypHäftad
Recensionsutdrag
Läsordning i serie
MediatypBok
AvailableToOrder
 IsContractProduct
 Inlaga
Sidor112
Publiceringsdatum2025-09-04 00:00:00
Författare
erpOwnsPrice
 Kort Beskrivning
Storlek
Färg
IsBokinfoProduct
 SeriesTitle
BokinfoStatusCode21