Pärlans konfektyr : kolor, jazz och bakverkSandra Abi-Khalil, Klara Ejemyr, Lisa Ericson, Miriam Parkman & Isabella Wong 368 kr Mer infoKöp
Det nordiska skafferiet : torkning, mjölksyrning, fermentering, inläggningar, olja, vinäger & saltJohan Björkman 378 kr Mer infoKöp
Pizza Napoletana : jakten på en fulländad napoletansk pizza i hemmaugn, ombyggd grill och vedugnBesmir Balaj & Ville Ilola 398 kr Mer infoKöp
Taylors & Jones Korvbok : stoppa och laga korv med smaker från hela världenKerim Akkoc, Gareth Jones, Maria Jones, Herman Rasmuson & David Taylor 398 kr Mer infoKöp
Matens makt : bland världsledare, kungligheter, rockelit, påvar och kejserliga presidenterLeif Mannerström & Britt-Marie Mattsson 258 kr Mer infoKöp
The Green Kitchen: Delicious and Healthy Vegetarian Recipes for Every DayDavid Frenkiel & Luise VindahlAndersen 498 kr Mer infoKöp
Toskansk kokbok : Recept och berättelser från matlagningskurser i ToscanaStephanie Alexander & Maggie Beer 278 kr Mer infoKöp
The Nobel banquet : selected menus from 1996-2013 - from Wislawa Szymborska to Alice Ann MunroHélène Bodin & ElisabethElzbieta Palmblad 178 kr Mer infoKöp
Vinordbok på sex språk : svenska, engelska, franska, tyska, spanska, italienskaBelinda Stublia & Mikael Mölstad 298 kr Mer infoKöp
Sydostasiatiska specialiteter : en kulinarisk resa genom Singapore, Malaysia och Indonesien 188 kr Mer infoKöp
Den ultimata barboken : en värld av spritdrycker och cocktailsAndré Dominé, BarbaraE. Euler, Wolfgang Fassbender & Matthias Stelzig 318 kr Mer infoKöp
Aquafaba: Vegan Cooking Without Eggs Using the Magic of Chickpea WaterSebatien Kardinal & Laura VeganPower 318 kr Mer infoKöp