Cajsa Wargs kokkonst : fyra gastronomer, mat, dryck och tillagning under svenskt 1700-talUlrica Söderlind 398 kr Mer infoKöp
Julens växter, smaker och dofter : medicinhistoriska och kulturella funderingarLars-Erik Appelgren 398 kr Mer infoKöp
Systrarna Perssons högtider och vardagsfest : gemenskap, glädje och grön matMalin Persson & Linda Persson 388 kr Mer infoKöp
Lättplockat : hur du använder vanliga vilda växter, bär och ogräs till mat och hälsaRose Wilkinson 368 kr Mer infoKöp
Glada surdegar och luftiga bröd : tips, tekniker och recept för lyckat surdegsbakRoly Allen 198 kr Mer infoKöp
Granskott, vårbrodd och tjärdoft : om kärleken till det vilda nordiska köketLena EngelmarkEmbertsen, Ola Engelmark & Fredrik Johnsson 468 kr Mer infoKöp
Husmanskost : svenska smaker tolkade av Pontus Frithiof och Tor StålhandskeTor Stålhandske, Eric Lund & Pontus Frithiof 1.138 kr Mer infoKöp
Green kitchen : quick & slow : vegetariska recept för snabb vardagsmat och långsamma helgmiddagarDavid Frenkiel & Luise Vindahl 398 kr Mer infoKöp