top of page

Åmåls Bok & Pappershandel

 

Sedan 1979 har vi försett åmålsborna och våra grannstäder med allt inom böcker, kontorsmaterial, almanackor, pyssel, spel och tidningar.

 

Vi försöker ha det mesta av deckare och romaner och biografier, kök- och trädgårdsböcker, barn- & ungdomsböcker, inredningsböcker, sticka & virka, konst-, film- och fotoböcker, historiska böcker, böcker om hälsa och själ och mycket mer. En väldigt massa böcker alltså.

Dalslands Kontorsvaruhus

Vår webbshop Dalslands Kontorsvaruhus, där vi har möjlighet att erbjuda företag och föreningar ett totalt sortiment av kontorsmateriel, kem- och städprodukter, mjukpapper, datatillbehör, emballage och mycket mycket mer till konkurrenskraftiga priser.

Bokhandelskedjan Ugglan

Vi är idag 84 bok- och pappershandlare över hela Sverige från Trelleborg i söder till Kiruna i norr och vi arbetar för ett levande bokhandelsnät. Vår lokala prägel är stark och sortimentet kan skilja mellan butikerna även om vi arbetar med gemensamma inköp och leverantörer.

Vi förenar oss under profilen ”Hela familjens bokhandel”. Böcker är förstås tongivande i våra sortiment men du hittar mycket annat kul så som kontorsvaror, rita & skapa, pussel & spel, presenter och mycket mer. En typisk Ugglanbokhandel ligger på ett bra läge i ett samhälle där invånarna har god lokalkännedom och stort förtroende för sin bokhandel

bottom of page